Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеСамо напоследък ли............."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз пък вчера, в малките часове си прибрах старата кола.Преди повече от половин година си продадох старата кола на един. Толкова време ме мотае и не я прехвърляме. Казах му толкова пъти, че като забавя данъка и не мога да си оправя Алфичката. То дойде Нова година, а той ми вика след празниците. Мина януари, февруари дойде, той ми се оправдава, че имал много глоби, "спокойно ще я прехвърлим"... Да ама отивам в даначното да си плащам на Алфата и ми викат, че от миналата година имам задължения към другата ми кола с лихви... Не си ли платя за старата, неможело и за новата! Казвам му аз на него как стоят нещата, а той ми вика скъп ми е данъка, няма ли катализатор. Аз му показвам че има, но няма да му го намалят защото е над 101кс. "Добре, утре ще се оправим" На другия ден го няма никакъв, не си "чува" телефона... Ми днес не си видя колата пред тях...
И хоп веднага "дай де се видим да се разберем"...
Колкото влизаш в положение на хората и им правиш компромиси, толкова ти се качват на главата!!!
Comment
-
Здравейте
От две седмици се оглеждам за по ново автомобилче. Продадох punto-то и тъй като съм влюбен в Алфа 147 още от както се появи, искам такава.Пък и сега са на доста по достъпни цени за мен. Но с абсолютно всеки, който споделям моето предпочетание казва нещо от сорта: "Ти луд ли си? Адски скъпа поддръжка и се разваля често. Алфата не е за всеки. Ти искаш да станеш роб на колата си и да работиш само за нея ли?" А сред тези хора са такива, които са имали по 1-2 Алфи или имат авто сервизи. Като ги слушам сърцето ме боли вече. Знам че по цена на обслужване и т.н.т Алфа 147 е Пунто х2 някаде и х3. но и годината е различна а емоцията с 147-та е х10. Не съм някой баровец, а съм влюбен в 147-цата и просто се побърквам. Кажете по нещо, моля ви.
Comment
-
Първоначално публикувано от NIQUE Покажи съобщениеОт две седмици се оглеждам за по ново автомобилче. Продадох punto-то и тъй като съм влюбен в Алфа 147 още от както се появи, искам такава.Пък и сега са на доста по достъпни цени за мен. Но с абсолютно всеки, който споделям моето предпочетание казва нещо от сорта: "Ти луд ли си? Адски скъпа поддръжка и се разваля често. Алфата не е за всеки. Ти искаш да станеш роб на колата си и да работиш само за нея ли?" А сред тези хора са такива, които са имали по 1-2 Алфи или имат авто сервизи. Като ги слушам сърцето ме боли вече. Знам че по цена на обслужване и т.н.т Алфа 147 е Пунто х2 някаде и х3. но и годината е различна а емоцията с 147-та е х10. Не съм някой баровец, а съм влюбен в 147-цата и просто се побърквам. Кажете по нещо, моля ви.
Много ми харесва, но да цената им в момента е около 20к лв. Иначе алфа си е диагноза и повече от 80% от хората които пишат и четат в този форум са заболели! И в това няма нищо лошо!!!
Last edited by Furious 155; d.m.y г., 22:10.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
-
Днес ходих да гледам една 147-ца. В мобилето я имаше на под 6000лв. а онзи от салона каза 6000. Като я видях смешно ми стана, пишеше че е на около 120 000км. ама май бяха забравили още една 0 отзад.
ivanovbs до колкото чета от форума, смяна носачи на предницата излизат около 600лв с труда, смяна на филтри, ремъци с масло също някъде там. говоря с примерни цифри за 1.9 jtd 115кс. там някъде върви и 156цата. Въпроса ми е дали често се налагат ремонти по едни и същи части от колата. Дори и да е по скъпа поддръжката, ако рядко се налага да се влиза в сервиз това пак устройва. Но знам че всичко зависи от късмета де... та просто информативно си питам
Comment
-
Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщениеЕми да ти кажа верно толкова излизат за рамъци филтри и масла си знаеш кога се сменят ...Носа4и не съм сменял още ли4но аз ама са си здрави .Зависи как караш според мен ..Аз колата си я пазя адски много .На приниципа съм дори и от 1000 лева кола да караш трябва да пазиш .
Но с познати които имат алфи съм говорил и не съм ги 4ул да седят по сервизи .Колите са готини ,няма да намериш този разли4ен дизайн никаде за тези пари според мен...Виж само един голф 4 как изглежда и да е 4итав ска4аш с една 9ка ... И най-важното нали знаеш кола и жена винаги на късмет
Голф? Аммм по телевизията я дават от време на време тая игра.... Тайгър Уудс беше най-добрияВ кръга на шегата.
Да държат цени немците.
От колко време караш Алфата ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЗапочнаха със съкращенията в офиса...........Дано мен не ме барнат.
Има ли много съкратени от Вас?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЗапочнаха със съкращенията в офиса...........Дано мен не ме барнат.
Има ли много съкратени от Вас?
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНяма да се плашиш....аз чакам от 2-години да ме съкратят
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеМен пък ми казаха, че съкращения няма да има, пък на следващия ден бях първата....
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеМен пък ми казаха, че съкращения няма да има, пък на следващия ден бях първата....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment